Aqua Hydrafacial Beautology


Hydra Facial Aqua

 

DIEPREINIGENDE

GEZICHTSBEHANDELING

VOOR EEN STRALENDE HUID…

“Je beste huid ooit!”

WAT IS HYDRA FACIAL?

Een Hydra facial behandeling bestaat uit minimum 3 stappen, aan de hand van een speciaal ontwikkeld apparaat, wordt de huid grondig gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Tegelijkertijd krijgt de huid een vitamineboost met serums vol met antioxidanten en peptiden.

HOE WERKT EEN HYDRA FACIAL BEHANDELING?

Reiniging & Exfoliatie

We beginnen met een grondige reiniging en exfoliatie van je huid. Dit helpt om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen, waardoor je huid er al stralend zal uitzien.

Extractie

Er wordt een zachte pijnloze zuigkracht toegepast om verstopte poriën te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. Dit draagt bij aan het verminderen van mee-eters en het bevorderen van een schonere huid.

Hydratatie

Speciale hydraterende serums worden op je huid aangebracht om vocht in te brengen en je huid te voeden. Deze serums bevatten belangrijke voedingsstoffen zoals antioxidanten en peptiden, die helpen om je huid te herstellen en te revitaliseren. 

 

Extra Opties

OXYGEN JET

Tijdens de behandeling met de Oxygen Jet worden actieve stoffen (waaronder hyaluronzuur, peptiden, vitaminen)  diep geïnjecteerd in de huid. Dit gebeurt met behulp van een zuurstofinjectie onder druk. (zonder naalden)

MICROLIFT

Een behandeling met microstroom is als een workout voor je gezichtsspieren. Je geeft je spieren een energieboost, het houdt je huid stevig en meer in model. Het werkt ook als een lymfedrainage masssage, waardoor je huid minder gezwollen zal zijn.

Microlift Beautology
EMS face Beautology

EMS NANO Mesotherapy

Elektrische spierstimulatie + Radiofrequentie met lichttherapie + Nano Mesotherapie. Nanotechnologie om actieve ingrediënten diep in de huid te transporteren. Kleine nanodeeltjes worden gebruikt om deze ingrediënten door de huidbarrière te brengen, waardoor ze effectiever kunnen worden opgenomen en hun doel kunnen bereiken.

HIFU behandeling Beautology

Voordelen van Hydra Facial behandeling

Scroll to Top