RF Microneedling

RF Microneedling Beautology


RF Microneedling vacuüm is een minimum invasieve huid verbeterende techniek. De microneedling creëert duidelijke microkanalen in de oppervlakkige lagen van de huid en veroorzaakt huidregeneratie en collageenstimulatie.

 1. Stimulatie van collageen en elastine: De micronaaldjes creëren kleine microkanalen in de huid, waardoor de natuurlijke herstelprocessen worden gestimuleerd. Tegelijkertijd penetreren de radiofrequente golven de huid via deze uiterst dunne micronaaldjes en zorgen voor een opwarming van de onderliggende huidlagen. Deze opwarming stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, en verstrakt en lift zo uw huid. 
 2. Verbeterde opname van actieve ingrediënten :Door de microkanalen kunnen verzorgingsproducten dieper in de huid doordringen, waardoor hun effectiviteit wordt gemaximaliseerd.

Waarom RF Microneedling veel gevraagd is...

Deze behandeling is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor diverse huidproblemen en individuele behoeften. of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, een verslapte huid, grove poriën , acne, littekens of striemen, deze behandeling kan u helpen uw gewenste resultaten te bereiken. Met de combinatie van microneedling en radiofrequentie worden deze specifieke zorgen aangepakt en wordt de huid gestimuleerd om zich te vernieuwen en te verjongen.

De werking van RF Microneedling

RF microneedling

Hoe gaan we te werk?

 • Geen Retinol of Vitamine A of  tot 7 dagen voorafgaand aan de behandeling, 4 dagen na de behandeling mag u terug Retinol of Vitamine A smeren.
 • Geen actieve acné of wondjes in het aangezicht, microneedling is doeltreffend bij het behandelen van atrofische post-acne littekens omdat het de herstelprocessen stimuleert.
 • Geen Isotretinoïne zoals Roaccutane 2 maanden voorafgaand aan de behandeling.
 • Niet aangeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, huidkanker of psoriasis hebt.
 • We brengen een verdovende crème aan om eventueel ongemak te minimaliseren.
 • Door deze kanalen in de huid te creëren, wordt de natuurlijke genezingsrespons van het lichaam geactiveerd. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastieke, twee essentiële eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De gecontroleerde beschadiging van de huid door de naaldjes zorgt ervoor dat de huidcellen worden gestimuleerd om zich te vernieuwen en te regenereren.
 • Tijdens de behandeling wordt ook de radio frequentie energie gebruikt. Deze energie wordt via de naaldjes in de huid afgegeven, waardoor er warmte wordt gegenereerd in de diepere huidlagen.
 • Een bijkomend voordeel van RF microneedling is dat het de opname van huidverzorgingsproducten verbetert en kunnen actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur of retinol (Vit. A) beter doordringen in de huid.
 • Voor een optimaal resultaat wordt een kuurbehandeling van 3 sessies aanbevolen, 1x per maand
 • Na de behandeling kan de huid wat roodheid en lichte zwelling vertonen.  Deze bijwerkingen verdwijnen binnen 24u. Het duurt echter enige tijd voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn. Naarmate de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid zich vernieuwt, zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen. Het is belangrijk om de huid gedurende 24u niet actief te koelen.
 • Geef uw huid de juiste zorg in de ochtend en avond met speciaal geselecteerde huidverzorgingsproducten die zijn afgestemd op uw huidtype.
 • Bescherm uw huid tegen de zon en gebruik elke dag een zonnebescherming SPF 50 , alle dagen van het jaar ook als de zon niet schijnt : je beste anti-aging verzorging!
 • Vermijd het gebruik van zonnebank
 • Vermijd gedurende een week het scrubben van de huid.
 • Neem een voedingssupplement zoals collageen Marine om de aanmaak van collageen te verhogen, verkrijgbaar in het salon.

Wat is de prijs van een RF Microneedling behandeling?

Geschikt voor :

Microneedling behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan op verschillende delen van het lichaam worden toegepast, waaronder het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. 

Scroll to Top