Permanente Make Up

Permanent Make Up Artist

Bormans Nancy

Nancy is een Expert Permanent Make up Artist.  Gedurende haar carrière heeft ze honderden tevreden klanten geholpen.  Ze heeft het voorrecht gehad te trainen  met enkele van de meest vooraanstaande artiesten uit de industrie, zowel nationaal als internationaal.

Behandeling & Prijzen

MICROBLADING  €250

Microblading of hairstrokes is een  semi-permanente techniek  in de permanente make-up. We tekenen elk haartje individueel met een blade en kiezen hetzelfde kleurpigment als jouw natuurlijke wenkbrauwharen.  Zo bekom je  het meest natuurlijke resultaat. Microblading houdt 12 tot 18 maanden afhankelijk van je huidtype, meest geschikt voor normale tot droge  huidtypes.  Een touch up behandeling is aangeraden tussen de 6 tot 12 weken na de initiële behandeling voor een optimaal resultaat. Touch up behandeling is 49€ niet inbegrepen.  Meer info over Microblading klik hier  

      POWDER BROWS       €325

De Powder Brow techniek  creëert een prachtig gepixelde wenkbrauw door middel van een pmu machine. Is ideaal voor klanten die van een meer volle ingekleurde wenkbrauw houden. Ook ideaal voor dames met een vetter huidtype.  Een touch up behandeling is aangeraden tussen de 6 tot 12 weken na de initiële behandeling voor een optimaal resultaat. Touch up behandeling is 49€, niet inbegrepen.

Meer info over Powder Brows Klik hier

COMBO BROWS

€ 375

Deze techniek is een combinatie van pmu machine hairstrokes en shading (Powder Brows). Ideaal voor het vette huidtypes of als je van een vollere look houdt dan enkel de hairstrokes look.  Een touch up behandeling is aangeraden tussen de 6 tot 12 weken na de initiële behandeling voor een optimaal resultaat. Touch up behandeling is 49€, niet inbegrepen.

Meer info over Combo Brows  klik hier

NANO BROWS

€ 425

Is een hairstrokes machine techniek die alle voordelen van Microblading biedt maar met veel minder trauma aan de huid. U krijgt langdurigere resultaten en een veel beter kleur retentie. Houdt tot +2jaar na de laatste initiële touch up behandeling.

Een touch up behandeling is aangeraden tussen de 6 tot 12 weken na de initiële behandeling voor een optimaal resultaat. Touch up behandeling is 49€, niet inbegrepen.

LIPPIGMENTATIE

va € 345

U kunt prachtige, vollere lippen krijgen door de symmetrie terug te creëren, met een lipliner definiëren of een volledige inkleuring.  Het is een feit dat wanneer je ouder wordt, de rand van je lippen minder gedefinieerd wordt en je natuurlijke lipkleur lichter wordt. Een lipliner en lipkleur geeft  niet alleen een subtiel vleugje kleur aan de lippen maar definieert ook de rand van je lippen opnieuw waardoor je een vollere look van de lippen krijgt. Kleuren naar keuze .

Meer info over lippigmentatie klik hier

EYELINER

va € 199

Prachtige ogen met een eyeliner om uw ogen subtiel of dramatisch te verbeteren. Het grote voordeel is dat een permanente eyeliner nooit uitsmeert zelfs niet bij tranende ogen, transpiratie of slaap.

Of u nu een volle eyeliner wilt of een zachte natuurlijke lijn om uw oogkleur te versterken, beschikbaar  in verschillende  kleuren.

Shaded eyeliner of Smokey eyeliner wordt steeds populairder. Een eyeliner zonder harde lijnen, een shading techniek wordt toegepast waardoor de eyeliner een softere look krijgt.

Meer info over Permanente Eyeliner klik hier

Mijn werk

Scroll to Top