Ben jij de juiste persoon voor Microblading?

Wenkbrauwen zijn zeker een van de meest kenmerkende eigenschappen van ons gezicht en zijn uitgegroeid tot een “statement” in de schoonheid trends.

Als je niet gezegend bent met perfecte natuurlijke wenkbrauwen à la Cara Delevigne? Ben je dan gedoemd om altijd met dunne asymetrische wenkbrauwen te blijven lopen? Moet je dan elke dag je wenkbrauwen blijven tekenen ??

 

Dankzij de nieuwe microblading techniek hebben we een oplossing gecreëerd om  prachtige natuurlijke wenkbrauwen te hebben waarvan je altijd gedroomd hebt.

 

Dus nu dat je interesse hebt om je wenkbrauwen te laten tatoeëren denk je bij jezelf “ben ik wel de juiste kandidaat” ? Het is niet alleen het juiste salon vinden maar ook je afvragen of je huid fit en gezond is om ze te laten tatoeëren.

Huid complicaties :

Eczeem – Psoriasis – Rosacea

Andere overwegingen om rekening mee te houden :

Botox :  EERST Microblading en dan Botox. Dan zijn je gezichtsspieren in normale toestand van bewegen. Indien je regelmatig Botox laat zetten, wacht dan 3 weken en laat dan pas je wenkbrauwen microbladen.

Vakantie : Microblading is een licht vorm van een tattoo en daarom een kleine beschadiging in de huid dewelke tijd nodig heeft om te genezen.  Als je naar de zon reist, geef je huid dan 2 weken de tijd om te herstellen vooraleer je je nieuwe wenkbrauwen gaat showen op het strand 🙂

Dus als je klaar bent voor je wenkbrauwen te laten microbladen, is het belangrijk te weten dat het resultaat mede bepaald wordt door de conditie/gezondheid van je huid. Resultaten verschillen van persoon tot persoon en als je al een bestaande huidaandoening hebt of je neemt speciale medicatie dan nog kan je microblading overwegen maar moet je je verwachtingen niet te hoog te leggen.

 

 

Scroll to Top