PERMANENTE EYELINER

eyeliner Beautology
Stel je eens voor 
geen vlekkerige eyeliner meer en geen
lelijke uitstrijkjes meer. Gewoon een
perfecte lijn die uw ogen definieert en tegelijkertijd uw natuurlijke kleur
versterkt.
Ik help u bij het bepalen van uw ideale tint. 
Van de gedurfde look van intens zwart tot subtiele grijstinten en olijfgroen, uw keuze zal worden afgestemd op uw huidskleur en oogkleur. Ik breng dan het pigment aan tussen de wimperlijn en bouw je permanente eyeliner op.

Veel gestelde vragen (klik op de vraag)

Er wordt gedurende 30′ een verdovende creme aangebracht. De meeste klanten melden een “krassende” ervaring.

De eyeliner wordt naar uw wens ontworpen : gedurfd, natuurlijk of subtiel. We werken samen om tot een look te komen die het beste bij je levensstijl en behoeften past.

Ik raad donkere kleuren aan zoals donkerbruin, donkergrijs of zwart. Voor de shaded eyeliner kan er naar wens of naargelang je oogkleur een prachtig donkergroen of bronzig bruin gebruikt worden.

Wimperextensions moeten voor de behandeling verwijderd worden. Na 2 à 3 weken kunnen ze terug geplaatst worden.

De ogen zullen 3 dagen na de behandeling gezwollen zijn, vergelijkbaar zoals na een stevige huilbui. Koude kompressen worden aanbevolen om zwelling te verminderen.

Wimperserums zoals Revitalash of Latisse moeten gedurende 2 maanden voorafgaand aan de behandeling worden stopgezet om blauwe plekken of migratie te verminderen.

Neen, trainen kan zwelling veroorzaken en is tot 1 week na de behandeling niet toegestaan. Het aanbrengen van oogmake-up moet eveneens gedurende 1 week vermeden worden om bacteriën te voorkomen.

Scroll naar top