Microneedling

Microneedling Beautology

Microneedling is de nieuwste innovatie op het gebied van huidverjonging. Het combineert de kracht van drie bewezen technologieën : Microneedling + EMS Microcurrent + rood/blauw LED therapie. Rood = huidverjonging / Blauw = acne ontstekingswerend.
Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van super kleine naaldjes die zacht de huid penetreren.

  1. Stimulatie van collageen en elastine: De micro-naaldjes creëren kleine microkanalen in de huid, waardoor de natuurlijke herstelprocessen worden gestimuleerd. Tegelijkertijd bevordert EMS microcurrent  de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere, gladdere huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.
  2. Verbeterde opname van actieve ingrediënten :Door de microkanalen kunnen verzorgingsproducten dieper in de huid doordringen, waardoor hun effectiviteit wordt gemaximaliseerd.
  3. Huidverstrakking :De combinatie van microneedling  + microcurrent + LED therapie  zorgt voor een onmiddellijke verstrakking van de huid en vermindert de zichtbaarheid van poriën. Naarmate de collageenproductie toeneemt, wordt de huid steviger en elastischer, waardoor een jeugdigere uitstraling wordt hersteld.
Microneedling Beautology

De werking van Microneedling

Microneedling

Wat is de prijs van een Microneedling behandeling?

Na de behandeling

  • Tot ongeveer 3 uur na de behandeling kan de huid rood zijn.
  • 3-5 dagen na de behandeling ziet de vernieuwde huid er fris uit én met een gezonde gloed.
  • De huid zal strakker aanvoelen.

Geschikt voor :

Microneedling behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan op verschillende delen van het lichaam worden toegepast, waaronder het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. 

Scroll to Top