Beautology Hifu

HIFU of High Intensity
Focused Ultrasound

 

De HIFU techniek  werkt diep in de huid waar

het  collageen gaat stimuleren en huidverjongend werkt,

zowel voor gelaat als lichaam.

De werking van Hifu (High-Intensity Focused Ultrasound) berust op het gebruik van geconcentreerde ultrasone golven om gerichte energie af te leveren aan specifieke diepten in de weefsels. Hier is een algemene beschrijving van hoe Hifu werkt in esthetische toepassingen:

  1. Gerichte ultrasone golven: Een Hifu-apparaat genereert ultrasone golven met hoge frequentie. Deze golven zijn gericht en worden geconcentreerd op specifieke doelgebieden in de huid.

  2. Diepe penetratie: Anders dan oppervlakkige behandelingen, penetreert Hifu diep in de huidlagen zonder schade aan te richten aan het huidoppervlak. De energie kan doordringen tot in de dermis en zelfs het onderhuidse bindweefsel.

  3. Thermische effecten: Wanneer de ultrasone golven op hun doelgebied worden gericht, veroorzaken ze lokale verhitting. Deze thermische effecten zijn bedoeld om de collageenproductie te stimuleren en weefselverstrakking te bevorderen.

  4. Stimulatie van collageen: De gerichte warmte leidt tot coagulatie en samentrekking van collageenvezels in de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van nieuw collageen. Collageen is een structureel eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit geeft.

  5. Huidverstrakking en verjonging: Door de collageenstimulatie ontstaat er na verloop van tijd een verbeterde huidtextuur, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en een algemene huidverstrakking. Dit resulteert in een jeugdiger uiterlijk zonder chirurgische ingrepen.

Het voordeel van Hifu is dat het niet-invasief is, wat betekent dat er geen snijwonden of injecties nodig zijn. Daarnaast heeft het een kort herstelproces vergeleken met sommige chirurgische ingrepen. Het is echter belangrijk op te merken dat de resultaten kunnen variëren en dat meerdere sessies nodig kunnen zijn voor optimale resultaten.

Ideaal voor

Wetenschappelijk bewezen effect!
Beautology Hifu
HIFU behandeling Beautology

Voordelen van HIFU behandeling

Scroll to Top